TOPSLIDERimage_manager__kopf_rs110_beverage_cans_1

Blikken

Blikken van verschillende soorten dienen vaak als verpakking voor voedsel, dranken, verven en verven. De lege blikjes vergen veel ruimte tijdens opslag en transport en veroorzaken dus hoge kosten. Balenpersen voor blikken kunnen blikjes tot 95% comprimeren.

Drankblikjes gemaakt van aluminium en blik zijn waardevolle recyclebare materialen die worden gerecycled naar de materiaalkringloop. Om hen optimaal te verdichten, worden de briketpersserie BrikPress en onze balenpersen van Strautmann in veel industrieën gebruikt.

Om bijvoorbeeld lege drankblikjes te legen omdat de houdbaarheidsdatum is verstreken of zeepresten in de dranken zijn terechtgekomen tijdens machinale reiniging, heeft Strautmann de LiquiDrainer® drankdispenser ontwikkeld. Dit leegt volledig automatisch gevulde drankcontainers en scheidt de vloeistof van de buitenverpakking.

Mogelijke Persen

Balenpersen
LiquiDrainer Persen
Briketpersen

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.