Gastronomie

Gastronomie

Besparingen in de gastronomie

In de horeca, de hotelsector en openbare instellingen wordt veel restafval gegenereerd. Dit wordt verzameld in vuilnisbakken en / of rolcontainers.

Verwijdering van het restafval is onderworpen aan kosten. Om afvalrechten te besparen, is het gebruik van restafvalpersen optimaal. Met de Strautmann-afvalpersen wordt het volume in de vuilnisbakken en / of rolcontainers met maximaal 75% verminderd.

Hiermee kunt u meer materiaal invoeren. Waar voorheen twee of meer vuilnisbakken nodig waren, volstaat één. U kunt de opgeslagen ruimte nu effectief gebruiken.

Mogelijke Persen

Balenpersen
LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen
Restafvalpersen
Restafvalpersen

Mogelijke recycleerbare materialen in uw bedrijf

Blikjes
Blikjes
Folie
Folie
Karton
Karton
PET-flessen
PET-flessen
Tetra verpakking
Tetra verpakking

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.