Gastronomie

Gastronomie

Besparingen in de gastronomie

In de horeca, de hotelsector en openbare instellingen wordt veel restafval gegenereerd. Dit wordt verzameld in vuilnisbakken en / of rolcontainers.

Verwijdering van het restafval is onderworpen aan kosten. Om afvalrechten te besparen, is het gebruik van restafvalpersen optimaal. Met de Strautmann-afvalpersen wordt het volume in de vuilnisbakken en / of rolcontainers met maximaal 75% verminderd.

Hiermee kunt u meer materiaal invoeren. Waar voorheen twee of meer vuilnisbakken nodig waren, volstaat één. U kunt de opgeslagen ruimte nu effectief gebruiken.

Mogelijke Persen

Balenpersen
LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen
Restafvalpersen
Restafvalpersen

Mogelijke recycleerbare materialen in uw bedrijf

Blikjes
Blikjes
Folie
Folie
Karton
Karton
PET-flessen
PET-flessen
Tetra verpakking
Tetra verpakking