Karton

Karton / Papier

Het recyclen van karton en papier is tegenwoordig erg belangrijk. Vanwege de terugkeer naar de recyclecyclus worden karton en oud papier gerecycled tijdens het maken van papier. Hoe beter de kwaliteit van het karton en hoe meer per soort wordt gescheiden, hoe hoger de opbrengst bij de verkoop van de balen.

Karton en papier kunnen worden samengeperst met alle Strautmann-balenpersen. Afhankelijk van de hoeveelheid materiaal kan een kleine of een grote balenpers worden gebruikt. Kleine hoeveelheden materiaal gebruiken meestal kleine balenpersen met handmatig vullen, instellen en verwijderen van balen. Voor grote hoeveelheden materiaal worden volautomatische balenpersen gebruikt.

Mogelijke Persen

Balenpersen
Automatische Persen
Automatische Persen
BaleTainer®
BaleTainer®
Autoloadbaler
Autoloadbaler

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.