Drankindustrie

Drankindustrie

Toonaangevende fabrikant van briketteerpersen in de drankenindustrie

Strautmann Umwelttechnik GmbH is al meer dan 15 jaar drukpersen aan het ontwikkelen en produceren van PET-flessen, Tetra Pak en drankblikjes. Jarenlange ervaring en betrouwbare service hebben Strautmann, als producent van briketteerpersen, tot marktleider in de Duitse drankenindustrie gemaakt. 95% van de Duitse bottelarijen comprimeren hun PET-flessen met Strautmann-persen en verwerken deze in lopende productie. Op deze manier worden grote aantallen aanvallen snel en betrouwbaar gecomprimeerd. Met de briketteerpers BrikPress en de volautomatische balenpers.

BaleTainer® biedt twee compacte, volledig automatische en economische producten om uit te kiezen. De Strautmann balenpersen worden ook optimaal gebruikt voor het verdichten van film-, karton- en drankenkartons. Voor het legen van gevulde drankcontainers hebben we een andere economische oplossing ontwikkeld: de LiquiDrainer.

Graag stellen wij u persoonlijk voor aan de verschillende installatie-opties en bepalen wij voor u de optimale bergingsituatie.

Mogelijke Persen

Balenpersen
LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen
Briketpersen

Mogelijke recycleerbare materialen in uw bedrijf

Blikjes
Blikjes
Folie
Folie
Karton
Karton
PET-flessen
PET-flessen
Tetra verpakking
Tetra verpakking

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.