Drankindustrie

Drankindustrie

Toonaangevende fabrikant van briketteerpersen in de drankenindustrie

Strautmann Umwelttechnik GmbH is al meer dan 15 jaar drukpersen aan het ontwikkelen en produceren van PET-flessen, Tetra Pak en drankblikjes. Jarenlange ervaring en betrouwbare service hebben Strautmann, als producent van briketteerpersen, tot marktleider in de Duitse drankenindustrie gemaakt. 95% van de Duitse bottelarijen comprimeren hun PET-flessen met Strautmann-persen en verwerken deze in lopende productie. Op deze manier worden grote aantallen aanvallen snel en betrouwbaar gecomprimeerd. Met de briketteerpers BrikPress en de volautomatische balenpers.

BaleTainer® biedt twee compacte, volledig automatische en economische producten om uit te kiezen. De Strautmann balenpersen worden ook optimaal gebruikt voor het verdichten van film-, karton- en drankenkartons. Voor het legen van gevulde drankcontainers hebben we een andere economische oplossing ontwikkeld: de LiquiDrainer.

Graag stellen wij u persoonlijk voor aan de verschillende installatie-opties en bepalen wij voor u de optimale bergingsituatie.

Mogelijke Persen

Balenpersen
LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen
Briketpersen

Mogelijke recycleerbare materialen in uw bedrijf

Blikjes
Blikjes
Folie
Folie
Karton
Karton
PET-flessen
PET-flessen
Tetra verpakking
Tetra verpakking