Industrie

Industrie

Winstgevende afvalverwerking voor de industrie.

Verschillende recyclebare materialen zoals folie, karton, karton en vaten worden in de industrie geproduceerd. Om ze op een kosteneffectieve en klimaatvriendelijke manier te verdichten, hebben we verschillende balenpersen in ons assortiment, zoals kleine en grote balenpersen met één kamer voor karton en folie met baalgewichten van 40 kg tot 550 kg.
Voor het sorteren en verdichten van karton en folies in een pers zijn de balenpersen met meerdere kamers goed geschikt.

Strautmann heeft de vatpers FP 200 ontwikkeld voor de compressie van lege rollen en lichtmetalen vaten, die verschillende soorten drums kunnen comprimeren. U kunt ook kiezen tussen de automatische balenpersen BaleTainer® en AutoLoadBaler. Met deze modellen bespaart u op personeelskosten en behaalt u hogere inkomsten bij het op de markt brengen van de balen.
Wij laten u graag persoonlijk kennismaken met de verschillende installatie-opties en bepalen de optimale afvalsituatie voor u.

Mogelijk persen

LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen
Autoloadbaler
Autoloadbaler
BaleTainer®
BaleTainer®
BrikPress - Brikettpres
BrikPress - Brikettpres
Brikettpresse StyroPress®
Brikettpresse StyroPress®
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Restafvalpersen
Restafvalpersen

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.