Groothandel

Diverse balenpersen voor de groothandel

In de groothandel worden voornamelijk kartonnen dozen en films in verschillende hoeveelheden geproduceerd. Deze moeten op een economische manier worden verwijderd. Met ons brede assortiment bieden wij de juiste persen voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld kleine en grote balenpersen met baalgewichten van 40 kg tot 550 kg of de automatische balenpers BaleTainer®. Dankzij het compacte ontwerp kan de BaleTainer® direct in het magazijn of buiten op een helling worden geïnstalleerd.

Naast de BaleTainer® completeert de AutoLoadBaler het assortiment van automatische persen. Met behulp van een verzamelkarton wordt karton direct op de verzamelplaats verzameld. De verzamelwagen wordt in de pers geduwd en het materiaal wordt automatisch in de perskamer getransporteerd. Dit verbetert de interne logistiek in de bedrijven en bespaart tijd en personeelskosten.

Graag stellen wij u persoonlijk voor aan de verschillende installatie-opties en bepalen wij voor u de optimale bergingsituatie.

Mogelijke Persen

BaleTainer®
BaleTainer®
Autoloadbaler
AutoLoadBaler
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Ballenpresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.