Logistiek en Opslag

Logistiek en Opslag

Winstgevende afvalverwerking voor warehousing en logistiek

Op het gebied van warehousing en logistiek hopen zich meestal grote hoeveelheden karton en film op, die direct op het punt van herkomst moeten worden samengeperst. Alleen dan kan de interne logistiek worden verbeterd en onnodige transportroutes en transportkosten worden vermeden. Kleine en grote balenpersen met één kamer, evenals balenpersen met meerdere kamers voor gesorteerde verdichting van verpakkingen gemaakt van karton en folie zijn beschikbaar voor verschillende hoeveelheden. Voor bedrijven met hoge materiaalhoeveelheden en grote kartonnen dozen

De automatische persen BaleTainer® en AutoLoadBaler zijn bijzonder goed geschikt. Hier loont de kleine bedrijfs- en tijdbesteding van de persen. Met de volautomatische balenpersen worden personeelskosten bespaard en worden de hoogste inkomsten behaald bij het direct op de markt brengen van de balen.
Wij laten u graag persoonlijk kennismaken met de verschillende installatie-opties en bepalen de optimale afvalsituatie voor u.

Mogelijke Persen

BaleTainer®
BaleTainer®
Autoloadbaler
Autoloadbaler
Balepress 18-53
Balepress 18, 28 en 53
Meerkamer-Balenpers MK 700/1100
Meerkamer-Balepress MK 700/1100
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.