Folie

Folie

Folie is nu een veelgevraagd recycleerbaar materiaal. De opbrengst van de verkoop van folie balen is erg hoog. Er zijn verschillende kleuren en variëteiten van folie. Hoe meer de gesorteerde folies worden ingedrukt, hoe hoger de opbrengst voor de folie balen.

Strautmann-balenpersen kunnen ook films van verschillende kunststoffen comprimeren. Het probleem: in tegenstelling tot papier en karton, kan de folie na het verdichten opnieuw uitzetten.

Onze oplossing: Strautmann biedt versterkte persen met materiaalverlies speciaal voor folie. Aldus worden consistente hoge baaldichtheden bereikt met een hoge levensduur van de pers.

Mogelijke Persen

Balpress 3-10
BalePress 3 tot 10
Balepress 18-53
BalePress 18 tot 53
Balepress PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Meerkamer-Balenpers MK 700/1100
Meerkamerpersen
BaleTainer®
BaleTainer®

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.