Kleinhandel

Kleinhandel

De juiste maten voor de detailhandel

In de detailhandel zijn kartonnen verpakkingen, andere verpakkingen en folie de belangrijkste producten. Omdat de verkoopruimte en het magazijn de ruimte zo effectief mogelijk moet worden gebruikt moet het los materiaal snel en economisch worden afgevoerd.

 

Onze oplossing: Strautmann-persen van verschillende groottes bieden de juiste pers voor elk volumebereik. Met de AutoLoadBaler kunnen detailhandelaren het karton gemakkelijk in de supermarkt verzamelen en ze in de balenpers verdichten. Grote hoeveelheden materiaal kunnen volledig automatisch worden samengeperst met de BaleTainer®. De BaleTainer® kan direct in het magazijn of buiten op een helling worden geïnstalleerd.

Mogelijke Persen

Balepress 18-53
BalePress 18 tot 53
BaleTainer®
BaleTainer®
Autoloadbaler
AutoLoadBaler
Briketpersen

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.