Drankindustrie

Openbare gebouwen

Openbare instellingen verminderen de afvalverwerkingskosten

Openbare voorzieningen zoals administratiegebouwen, scholen, verpleeghuizen en ziekenhuizen gebruiken Strautmann-persen voor de verwijdering van hun afval. Hier is het noodzakelijk om de kosten van afval te verminderen en ruimte te besparen. Van karton tot film tot restafval, in deze industrieën worden verschillende recyclebare materialen geproduceerd. Met afvalverdichters en balenpersen wordt bedrijfsafval verminderd in volume en gecomprimeerd. De verwijderingskosten worden dus verlaagd.
Daarnaast is orde en netheid erg belangrijk in openbare instellingen. Vanwege het compacte formaat van de machine, kan deze worden opgesteld op het moment van impact en zijn lelijke, overvolle vuilnisbakken en verzamelcontainers tot het verleden behoren.

Stil, schoon en betrouwbaar, het afval wordt verdicht en verkleind.

Mogelijke Persen

Vuilnispers MT 240
Vuilnisbakpers MT 240
Restafvalpers
Restafvalpers
Meerkamer-Balenpers MK 700/1100
Meerkamer-Balenpers MK 700/1100

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.