Tijd winnen door goed afvalbeheer begint bij DRT!

Service

DRT belgium biedt u een 24h Service aan!

De hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze machines zijn onmisbaar voor onze klanten. Daarom is ons service team de klok rond voor u beschikbaar.

Wij zorgen voor een snelle on-site levering van reserve onderdelen.  In veel gevallen kan een verstoring van de pers telefonisch worden vastgesteld en met goede aanwijzingen van onze technieker worden opgelost.

Heeft u een probleem?

Onderneming

Gespecialiseerd in onderhoud

Delahaye Recycling Technologies is sinds 2006 gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van hydraulische en pneumatische balenpersen.
 
 
Als technisch gespecialiseerde partner heeft Strautmann Umwelttechnik ervoor gekozen om Delahaye Recycling Technologies aan te stellen als hoofdverdeler van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.

Contact Us

DRT belgium
Delahaye Recycling Technologies bvba
De Cassinastraat 8 – poort 7
8540 Deerlijk

BTW: BE ………..

Voor technische ondersteuning:

Tel.      +32 (0)478 75 02 78

Frederic Delahaye

Tel.      +32 (0)496 50 30 46
Email:  fred@drtbelgium.be

Isaac Callens

Tel.      +32 (0)489 12 16 05
Email:  isaac@drtbelgium.be

Ludo Daelman

Tel.      +32 (0)473 89 73 50
Email:  ludo.daelman@drtbelgium.be

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.