Sorteercentrum

Sorteercentrum

Verwijdering - volledig automatisch. Comfortabel. Betrouwbaar.

In de afvalverwerkingsindustrie worden materialen zoals karton, folies, EPS (polystyreen) en schuim geproduceerd. Met het brede assortiment biedt Strautmann geschikte persen voor verschillende toepassingen. De verticale balenpersen bijvoorbeeld compact karton, folie en schuim, en de BaleTainer® automatische balenpers comprimeert karton, folie en PET-flessen. Voor de compressie van EPS (piepschuim) is de automatische briketteerpers StyroPress® zeer geschikt.

Met deze persen kunnen grote vormen en hoeveelheden materiaal gemakkelijk en gemakkelijk worden samengeperst. Dankzij de hoge briketten en baaldichtheden zijn de vrachtwagens beladen met 24 t, dus er zijn minder ritten nodig en de transportkosten worden bespaard. Dankzij het compacte ontwerp en de verstelbare voeten van Strautmann-persen kunnen deze worden opgesteld om ruimte te besparen.

Mogelijke Persen

Brikettpresse StyroPress®
Brikettpresse StyroPress®
BaleTainer®
BaleTainer®
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
Balepresse PP 1208 & PP 1208 Plus 70
LiquiDrainer Persen
LiquiDrainer Persen

Maak lege drankcontainers efficiënt leeg voor uw klanten

Waterfles

Met de dehydrator LiquiDrainer® kunt u tot 10.000 literflessen per uur legen.

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.