PET-flessen

PET-flessen - gevuld en leeggemaakt

Na de introductie van PET-flessen in 1990 door de Coca Cola Company, heeft Strautmann volledig automatische briketteerpersen ontwikkeld voor dit recyclebare materiaal. Jarenlange ervaring en betrouwbare service hebben Strautmann, als producent van briketteerpersen, tot marktleider in de Duitse drankenindustrie gemaakt. 95% van de Duitse bottelarijen comprimeren hun PET-flessen met Strautmann-persen en verwerken deze in lopende productie. Op deze manier worden grote aantallen aanvallen snel en betrouwbaar gecomprimeerd. Voor kleine hoeveelheden kunnen onze balenpersen ook worden gebruikt.

Voor het legen van gevulde PET-flessen, bijvoorbeeld omdat de houdbaarheidsdatum verstreken is of omdat zeepresten tijdens het reinigen van de machine in de dranken zijn terechtgekomen, heeft Strautmann de LiquiDrainer® drankdispenser ontwikkeld. Dit leegt volledig automatisch gevulde drankcontainers en scheidt de vloeistof van de buitenverpakking.

Mogelijke Persen

BaleTainer®
BaleTainer®
LiquiDrainer Persen
Briketpersen

Vandaag kon je ons zien op KANAAL Z.

Aardappelschillen gaan in de GFT-bak, boterhamzakjes gaan bij het plastic en oude kranten leggen we bij het oud papier. We zijn thuis allemaal druk met de kleine milieustraat, maar zijn bedrijven hier ook mee bezig? Dat horen we vandaag van een expert op het gebied van afvalverwerking met persmachines!

Kijk voor meer informatie op www.allezakenopeenrijtje.be of www.drtbelgium.be

Recycleren is belangrijk, en daar draagt DRT Belgium ook een steentje bij met verschillende oplossing om uw afvalvolume in te perken. Drt Belgium is een officiële verdeler  van het Strautmann-gamma in België en G.H.-Luxemburg.